home sweet home

på tåget till lund där vi skulle byta, Elsa & Mira... Storleksskillnaden där va? Haha skoja elsa :*
Jag & Elliot.. (jag är dock mobbad som vanligt, men denna bjuder jag på!)
Äntligen framme i köpenhamn! Faaaaaast vi skulle ju ta ett till tåg + buss haha.
Elsa & jag, en bild vi tog lite snabbt innan "discot" haha.
Ja där fick ni nåra bilder, från "resan". Den var väl sisådär va? Jag var ju som sagt sjuk förra veckan, och sen gick jag till skolan direkt, alltså blev jag inte helt frisk.. Så jag låg med feber och kallsvettades i 2 dagar där och sen vart ja tvungen att åka iväg till deras vårdcentral med min mentor för att kolla upp min hals som jag hade dö ont i :( Och det visade sig vara halsfluss, så det var bara att köpa pencilin och sova bort dagarna.. Missa allt det roliga..
Men som tur blev jag better till discot som vi trodde skulle suga men blev hel VILT.. Sjukt, vi fick igång alla länderna genom warra warra låten och lite folkdans, sen öste allt bara på *SVERIGE* slutade med lite nationalsång osv hahaha.. Jaa ett bra avslut iallafall och en upplevelse! Nu ska jag mysa med min saknade familj för snart börjar idol! Ha det jätte bra, ställ frågor och jag svarar!

btw, jag bloggar visst men du som antydde att ja blogga lite.. Ett tips, läs vad jag skriver i bloggen = jag var bortrest.

nytt


Såja, nu har jag fixat ny header vad tycks?
Har för övrigt packat, bara lite kvar som jag fixar imorn, jag är lite nerövs inför Danmark faktiskt haha ingen aning varför..
Anyway, mamma och pappa har inte kommit hem och de finns ingen mat, cut cut cut svinhungrig!
Jag får se om jag hinner fixa lite tidinställda inlägg så ni blir lite uppdaterade imorgn? De blir väl bra? :D
Annars om inte, får ni ha en suverän vecka så hörs vi på fredag-lördag? PUSS

how can I trust you

En bild på mig från när jag och vilma fotograferade.
Hej på er! Skjutsade hem vilma för nån stund sen, har inte gjort något speciellt idag utan vi vaknade tio i elva kanske tog vi det lungt och nu sitter jag helt alone och spelar w4 haha as kul! Men måste börja packa för imorgon åker ju jag till Danmark med klassen och jag kommer hem fredag eftermiddag/kväll. Så bloggen kommer inte uppdateras tyvärr... Har inget mer att säga er utan jag hör av mig senare, ha det bra!

hold the world

Jag & min fula vän mårtenpedofilböghuvudet fan vad jag hatar ditt as

@ skolan

soet cheyaaaaaa, hehehehe. ÅH JAG TYP DÖR, min blåsa är död och jag är sjukt kissnödig men alla jävla toaletter är låsta, hur ska jag klara mig!!??!?! Ae får leta genom hela skolan för en öppen toa, det här klarar jag inte..
Men lite snabb uppdatering bara nu när jag endå skriver, efter skolan som slutar 14 så drar jag till kungsgård och möta camelia sen ska vi umgås hemma hos henne så jag kommer antagligen hem ikväll så jag hör av mig då!
Puss, btw ELSA hälsar att hon är bäst på minecraft eller vad det heter haha..

+ skolfoto

Va inne på kungsfoto.se och hitta mitt skolfoto! Helt okej nöjd, bättre än förra året :)
Anyway, har inte börjat med svenskan haha lyckad jag är.. Men NU ska jag ta mig fan göra det, hörs imorn puss!

bed of roses

Jag idag, fick inte nån bra bild på dagens klädsel, men under tjocktröjan har jag en transparentskjorta och sen till det hade jag mina svarta jeans och röda converse!

Kom hem för en kvart sen, slutade 14 idag vi fick håltimma och det satt jävligt bra! Kände mig verkligen seg efter att ha legat hemma en hel skolvecka typ.. Jag är fortfarande lite krasslig så jag skippar löpträningen today.
Måste vila lite till och sen har jag ett svenska arbete som måste göras, later!

jag hatar att du bara dyker upp då och då

I just love nudlar, lalala. Jag sov så jäkla dåligt inatt, fick typ ingen luft för jag va så snorig och om jag andades genom munnen kliade det i halsen och så hade jag världens hosta! Not good at all, har druckit sammanlagt 3 koppar te bara nu på morgonen :o Ska fixa en till (!) Sen ska jag ta en verktablett och sova, bye!

all the small things

Jag just nu i sängen, mobbad egentligen att man fotar sig själv när man ska sova haha..
Men jaja, min röst är fortfarande borta och jag är väldigt ledsen/arg på det, så nu ska jag sova och hoppas på att den är tillbaka imorgon vilket inte är så trovärdigt haha! Men ni får sova gott allesammans, hör imorgon natti!

att försöka prata men inte få fram ett ljud

Ni ser rubriken, och det är precis så jag har det just nu. Jag vaknade 6 imorse och fick en panik attack, jag försökte ropa på mamma men fick inte fram ett endaste ljud! Skulle på toa och sen kom pappa hem från jobbet och jag trodde jag drömde eller något att det va på låtsas så jag börja gråta haha! Fan riktigt läskigt och jobbigt är det kan jag lova! Vet inte hur länge det håller i sig men jag ska helst inte prata så jag måste stanna hemma från skolan imorgon och träningen..
mange makers igår, fyfan vilket drag det var!

våran resa till jedward

Godmorgon/eftermidag!
Dagen igår var helt jävla sjuk, vaknade tidigt på morgonen och blev hämtad av Vilma, Sara och Lisa (hennes mamma och lillasyster). Vi åkte till stockholm och sen gjorde vi ett stopp på vägen och där träffade vi andra jedward-fans(!). Fast dom skulle på konserten, och vi till kista galleria, as coolt ju att träffa andra fans!
Iallafall, vi kom fram och såg först på ulrik munther men det så riktigt jobbigt för alla översminkade fjortisar stog och trängdes!
Sen äntligen försvanna alla till hans signering och vi gick iväg för att vila och sen kom vi tillbaka och då va hela gallerian full av människor vi stod och trängdes som idioter och svettades ihjäl, men fyfan vilken kick man fick när dom börja sjunga :D Sen sprang alla till signeringen som dom var tvugna att avbryta kön om man äns kan kalla det för kö :o Det var för mycket folk helt enkelt, fast vi trängde oss stiligt och jävligt bra haha så vi hann! Min bästa kram i hela mitt liv!
2012 kommer dom att ha turné här i sverige och då ska vi fan skaffa vip biljetter! I'm in love.
Nämen, där var ju andreas wijk också! Träffat han med nu, check!
Vackra människor, en dag jag alltid kommer minnas! Deras musik gör mitt liv just nu.

JEDWARD

Jag, John , Vilma, Edward <3
ÅÅÅÅÅH JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ! MER BLOGGNING FÅR NI IMORGON, LIVET ÄGER.

torsdag

Två bilder från helgen nån gång tror jag! - Mitt naturliga hår, och endast rouge som smink.

Hello!
Hur mår ni? Jag är grymt trött, nytt? Nej, alltid trött. Ingen tid för att vila nej.. Sitter med engelska glosorna till imorgon, hoppas dom sitter. Kom hem för lite mindre än en timma sen ungefär, senare ska jag iväg på löpträning och sen ner i säng direkt!
Imorgon är det fredag, härliga fredag. Då jobbar jag på strömma med mina bruds och på lördag åker jag till stockholm! Så uppdateringen kommer inte bli så kul. Men ni ska få massor med bilder lovar jag :D
Detta inlägg blev rätt så långt kände jag nu, men det får gå eftersom att jag inte hör av mig mer idag..
Ha det super bra sötisar och när mina uppdateringar kommer igång ska jag ändra om bloggen!

bad update

Hej!

Jag har haft det rätt så stressigt så min uppdatering har inte varit den bästa.. Igår åkte jag Elsa & Sandy hem till mig och chilla lite, käkade oså sen tog vi spångan in till strömma där jag och elsa hoppa av för att gå på möte vi ska nämligen jobba där i discogruppen så det blir nice! Vi börjar redan på fredag :D
Låg verkligen i idag i skolan, blev klar med svenskan och engelskan så det känns toppen. Fortfarande sjukt trött.
Kunde fan i mig inte somna något förut, och nu fick jag reda på att vi har lagfoto ikväll så det är jag inte så taggad till, bad hairday osv(!) Inga bilder har jag tagit heller så det får bli ett riktigt tråkigt inlägg. Hör av mig imorgon puss.

Hon är bland mina favoriter i idol!

SKOLFOTO

alla har inte en spermafläck på väggen..
alla är vi fåglar från början.... LaTeR / DONT ASK

lite svar på era senaste frågor

Anonym om tre bilder:
hur har du fixat håret där? vågat det?
Ja jag har använt mig av en tre tång, och ingen hårspray utan dragit fingrarna igenom håret för att få "vågorna" lösa istället för jätte fixade om man säger så!

Johanna om st tropez:
Hej har typ en fråga, varför umgås du inte med Agnes längre? Ni brukade det.
Btw du är jätte vacker, du kommer nog bli fin när du blir stor ;)
Hej, först och främst tack så mycket! :)
Och, hmm. Jag och agnes umgicks aldrig riktigt mycket på fritiden utan vi var mer skolkompisar om man säger så. Jag hade andra utanför skolan och vi träffades inte oså blev det ett litet privat tjaffs där och nu umgås vi inget alls...

Anonym om st tropez:
vart har du köpt den vita tröjan? :)
Den vita tröjan är dock inte min, det är min storebrors. Märket heter blueprint° och han har beställt den från nätet så jag vet inte riktigt! Men jag kan tro att det finns liknande på h&m herrsidan!



crocker's

Crockers 499:- JC

Jag och line vaknade runt tio imorse Ithink? Iallafall, vi gick upp och åt frukost sen fixade vi oss oså skjutsa jag och pappa hem line så fortsatte vi in till stan där jag lagt undan dessa snygga jeans! Sitter dö snyggt, fick dock inte så bra bild.. Men ja, jag är nöjd!
15:45 har vi samling i sporthallen och 16:30 börjar våran match! Träningsmatch mot 98orna så dom tar vi lätt brudar! Tänkte ta det lugnt nu innan, så jag hör väl av mig snart igen pussis.

st tropez

Första bilden är på Line och mig, och sista på mig som ni märker haha.
Iallafall vi sitter ute och chillar hos mig och nu o typ 5 min kommer anton och axel hit najs! Hörs imorgon godnatt!

i'm that chick

två nytagna bilder, är färdig fixad nu och väntar bara på att line ska ringa från sin nya mobil som hon håller på att fixa just nu, och ni kan gissa vad det är för någon? Iphone. Aaaa, alla har en sån nu.. Börjar bli rätt så galen haha!
Morgonen har varit rätt så lugn och skön, åt frukost med familjen duschade och städa mitt rum. Och nu har jag till och med tid över för att chilla!

when i held ya

randoom bilder, haha ingen kommentar tack :D
Somnade förut i ca 2 timmar och nu kollar jag på idol. Imorgon ska jag träffa line, och så får vi se om vi sover här hemma eller hemma borta hos henne i eneby! Uppdaterar nog inte mer ikväll, så detta blir mitt sista inlägg.
Ha det bra kära läsare, godnatt!
- btw fick en fråga om min oranga "frans" tröja och den är faktiskt från kappahl! (mammas)

tre bilder

Halloj!
Äntligen fredag, nu ska jag strax slänga mig i soffan och somna till något bra program. Och ikväll blir det myskväll med familjen framför idol :D
Själva dagen gick rätt så fort, och sista 40 minutrarna kollade vi på en film och sen slutade vi 14:00.
Hör av mig sen igen puss

moves like jagger

PLUGGA ÄR KUL!! se hur jag glädjs av att lära mig nya kunskaper hehe.
Ja nu har jag varit hemma själv i ca 3 timmar, har aboslut inget o göra. Plugga räknas inte som nått haha.
Har sprungit upp och ner, kissat ovanligt mycket.. lyssnat på musik och ja läst på spanskan.. Fredag imorn äntligen, fasen bara jag som tycker veckorna går sjukt fort? :o
Aja nu ska jag mysa vidare med min bok och musiken på högsta volym, hare bra snyggingar!

hold my breath

Dagens outfit & Facelook.
Chillar i sängen, dö trött. Löpträning idag egentligen men idag får jag faktiskt skippa den, har tänk att sova nån timma och sen har jag min español som jag måste träna på! Latero

cute

Två ur söta bilder på mig och elsa, just nu sitter jag i klassrummet och har lektion. Bloggar mer senare!

onsdag

Två bilder från imorse.
Kom nyss hem från träningen eller aa den sluta för en timma sen, har duschat nu och ligger i sängen helt död.
Så förbannat jävla trött! Har fixat engelska uppgiften idag och läst ca 60 sidor i boken.
Ska snart stänga av den här bajs datorn som ja sitter vid 24/7 och sova. Hör av mig imorn godnatt!

rain over me

Godmorgon! Glad tjej? Njaae, förbaskade regn.. Jag som hade planerat vad jag skulle ha på mig idag oså skulle jag locka håret(!) Men nej det ska regna massor och vara kallt. Blev svarta e´jeans och min tjocka hellyhansen hood. Mysigt men inte det jag ville ha :(
Jaja, väntar på pappa så snart skjutsar han iväg mig till skolan som tur! Hör av mig senare pussar!

tisdag

Dålig uppdatering, men idag slutade jag 14:30 efter skolan drog jag och elsa hem till henne!
Chillade där, skrattade och brände en geting med plattången hhahaha.. Mobbade :D
Men nu sitter jag i soffan igen och läsaer boken från skolan. Är inte så glad just nu, väldigt irriterad så jag hör nog inte av mig mer idag/kväll. Utan vi hörs imorgon hare bra!

btw, som svar till dig som frågade så kommer frågestundsvaren upp...... öh. Ingen aning, när jag får tid till det!

jag svävar upp och iväg

Självporträtt - Meri Tasevska - jag.

Drar snart iväg på träning, kommer hem ikväll så det blir nog ingen mer uppdatering idag.
Tänkte passa på att fråga, vad vill ni se på bloggen? Outfits, sminkningar, mer musik osv.. Skulle vara snällt av er att tycka till :) Hörs imorgon, puss på er!

if you go, i go

Skjorta - gina - shorts - avklippta jeans - prickiga strumpbyxor - london - kängor - dinsko

Där fick ni dagens outfit, slutade som sagt halv fyra idag fick skjuts hem skönt as hell för jag är sjukt trött!
Hade tänkt fortsätta läsa sandor/slash/ida och sedan börja lite smått med engelska läxan.
Klockan sju börjar min träning så jag ska börja med arbetet och bara vila tills dess, kommer strax mer uppdatering!

@school

Jag just nu, sitter i klassrummet med mattespel så jag tänkte uppdatera er lite fort.
Kom nyss från idrotten och mår grymt illa, känner verkligen att jag måste dricka! Snart lunch som tur :)
Hör av mig efter skolan, slutar 15:30 kill me.

idol

Ups, jag ser väldigt sur ut hehe. Anyway nu sitter jag i soffan med mamma, pappa & lillebror och tittar på idol!
Imorgon är det dags för skolan igen så jag lägger mig efter idol, med detta inlägg säger jag godnatt!

could i have this kiss forever

tPic 1, despina & emi // pic 2 jag.
Hej på er, gårdagen bestod av måleri och sen mys med despina och emilija i filips lägenhet!
Vi kollade på skräckis och åt lite gott :) Vi gick mot mormor och morfar runt 22 och så sov vi även över där.
Kom hem vid 3 idag, pappa hämta upp mig och nu har jag duschat, rakat benen och mamma har fixat mina bryn!
Nu ska jag bara ta det lugnt så det kommer mer uppdatering senare, latero.

ändra dig aldrig för någon annans skull

Två bilder från spårvagnen imorse, emi på första bilden.
Nu sitter vi hemma hos emi med våra datorer och ska nu resa oss för att börja måla hennes rum!
kommer bli skit snyggt. Ikväll blir det antagligen en myskväll hemma eller med emi hemma hos henne.
Det märker ni senare vilket det blir hehe. Men ha det bra så länge nu ska vi sätta igång puss.

yesterday

Elsa & Jag igår i espresso house. + Sandy och Mira!
Vi hade det riktigt trevligt, efter skolan igår gick vi och fika sen fortsatte jag mira och elsa runt i stan och hageby.
Sen åkte alla hem och jag mötte upp emilija, kollade på en fotbollsmatch och sen vidare hem till mig!
Vi satte oss framför tvn direkt och kollade på skräck sen somnade vi vid 12, blir trötta jätte tidigt ju!
Kommer mer uppdatering snart, puss.

fredag

Två söt bilder från igår wihuuuuu. RoOoOoooOLIG skolan är nu jävligt social också! Hehe.
Fredag vi slutar klockan 14 idag har vi bara kollat film och sen när rasten är slut ska vi snacka om danmark resan som vi drar iväg på den 26 september! Latero

todays

Hej på er!
Ja ni ser i inlägget under att vi fick MacBook Pro idag. Så ja lär sitta vid den hela kvällen haha.
Kom nyss hem från löpträning i skogen vi körde 5 km plus lite fys och styrka. Nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig med datorn hehe..Imorgon är det fredag, skönt as hell känner jag!
Tänkte ladda upp dagens outfit och sen hoppa in i ett varmt bad.
Kängor - Dinsko - skinnshorts - stayhard.se - t-shirt - veromoda - jeansjacka - cubus - avklippt skjorta - gina - sotarmössa- JC.
Facelook.

i've got a macbook


Min fina MacBook, och det är en Pro för dig som undra!
Fick dom efter lunch och snacka om att folk var galna haha.. Blev intervjuad av 24nt elsa med, så jag ska leta upp klippet och lägga upp den här på bloggen. Den är så jäkla fin åh kär!

RSS 2.0